Care Sunt Cele Mai Bune Capsule de Cafea? Le Stim Noi Oare?

O variantă mai simplă și mai utilă, care ne scapă de cumpărarea boabelor și măcinarea lor, cafeaua la capsule îți are avantajele ei, mai ales prin faptul că nu este atât de costisitoare și timpul este de partea noastră.

Spre deosebire de cafeaua la pungă, care dacă este deschisă își pierde aroma cu timpul din cauza aerului cu care ia contact, cafeaua la capsule va fi întotdeauna proaspătă și aromată.

Calitatea băuturii din ceașcă nu va fi diferită, consistența va fi ceva mai cremoasă, iar varietatea cu care ne surprinde între limitele imaginației. 

Te poți bucura cu drag de o cafea cu gust profesional.

Topul Aromelor

1.Have a Treat

O pungă minunată cu capsule de cafea aromate, cu note florale și de ciocolată, realizate numai din boabe de calitate superioară Arabica cultivate în Etiopia și Noua Guinee.

Savoarea este plăcută și îmbietoare, iar consistența cafelei este una cremoasă, care te va trezi și energiza de la prima oră a dimineții.

Lets All Cheer

O bucățică de energie ambalată în niște capsule de cafea ce vor rămâne mereu fresh, numai bună pentru cei ce preferă notele de fructe confiate și caramelul dulce, potrivită pentru diminețile pe care vrei să le petreci stând la taclale cu cei dragi. 

Totul este 100% Arabica, cultivată pe pământurile din Brazilia și Columbia, esență tare ce te va trimite imediat pe tărâmurile latine. 

Capsule de cafea perfecte pentru aventurieri și, mai ales, celor ce le place să viseze!

Tassimo Latte Macchiato

Iar acum, pentru împătimiții de caramel machiatto, TASIMO ne oferă și varianta mult mai plăcută și rapidă care ne scutește de tot efortul depus pentru realizarea unei cești pretențioase și aromate. 

Capsulele de cafea au intensitatea unui veritabil caramel machiatto, dulce, cremos, ce te va energiza imediat, iar nivelu de prăjire este unul intens, destinat espressoarelor ce folosesc capsule 

Tassimo Cappuccino

Varietățile de la TASSIMO, mai ales pentru capitolul capsulelor de cafea, ne oferă o gamă largă din care putem alege, iar pentru doritorii de cappuccino am găsit soluția! 

Cu un gust complex și care este echilibrat, cu beneficiul unei energii care va radia, este o alegere potrivită dacă îți place cafeaua să fie cremoasă și aromată.

Lavazza Blue Coffe Crema Dolce

Încheiem frumos cu aromele de la Lavzza, o cafea la capsule ce este cremoasă, o finețe într-oceașcă, datorită calității Arabica, aleasă cu grijă și prăjită până la perfecțiune. 

Fără pic de urmă de Robusta care să îi ofere tentele lemnoase,Crema Dolce îmbină esența adevărată, iar totul este doar într-o micuță capsulă!

Tot ce pot să vă urez la final este să vă bucurați cu drag de fiecare ceșcuță cu cafea, să o savurați, fie că este cu cei dragi, familia, iubitul sau iubita sau de unul singur/ă, și să nu uitați să zâmbiți. Fericirea ne menține tineri! 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *