Cea Mai Buna Cafea Macinata : Afla Care Sunt Recomandarile Noastre!

Suntem înnebuniți după cafea. A ajuns să fie o băutură indispensabilă din rutina noastră zilnică. Mergi la serviciu de dimineață. O cafea vei avea în mână. 

Te trezești în toiul nopții știind că se apropie examenele la facultate? Ghici ce, aici cafeluța devine salvatoare, alungând somnul de pe pleope. 

Varietățile sunt extrem de diversificate, diferite mărci, gustul este mai intens, mai puternic sau poate chiar mai slab, preferi cu cofeină sau fără, cert este că ai de ales dintre o sumedenie de tipuri.

Dar oare știi care este cea mai bună cafea? Este cea din comerț mai bună decât cea de pe piață? Imediat vă dau răspunsul, în rândurile ce urmează a fi scrise și citite mai jos.

Se clasează printre cele mai bune tipuri de cafea. Este sub formă de boabe, prăjite mediu, fiind un amestec subtil între Arabica, ce oferă cafelei niște note dulci de miere combinate cu migdale și Robusta, cunoscută pentru consistența ce o oferă în prepararea espresso-ului, dar și pentru tăria gustului. Cafeaua Arabica este cunoscută la scară largă datorită gustului, fiind importată tocmai de pe tărâmurile Braziliei, paradisul cafelei aromate.

Arabica se află și printre cel mai folosit tip de cafea, mai ales din România. Robusta este importată tocmai din Indonezia și Vietnam, cunoscute și ele ca fiind paradisul boabelor savuroase. Și mai știți ceva? Boabele sunt perfecte pentru un espressor cu râșniță, mai ales cu una cermică, ce păstrează gustul și extrage esența boabelor de cafea.

Fiind un amestec tot din Arabica, naturală adusă tocmai din inima Braziliei și Robusta din inima insulei Java, având o prăjire medie, cu ușoare note de vanilie aromată și ciocolată cu lapte. 

Boabele îți oferă un gust intens, datorită originilor cafelei Arabica și aromat, mulțumită Robustei, ideal pentru un espresso ce îți va trezi simțurile. 

Îți poți prepara oricând cafeaua dorită, cu ajutorul unui espressor de calitate, ce nu îți arde cafeaua, dar care îți pune în întimpinare și o spumă delicioasă de lapte, cremoasă și cu o consistență ridicată.

Își revendică tronul cu desăvârșire. Este o cafea ce este 100% Arabica, iar secretul aromei constă în faptul că are un conținut destul de scăzut al cofeinei, putând fi savurată chiar și fără zahăr. 

Este numai bună mai ales pe ntru persoanele ce nu au voie să consume cantități mari de cofeină. 

Secretul constă în combinația boabelor Arabica aduse tocmai din Guatemala, Columbia, Brazilia, Etiopia și Costa Rica.Își revendică tronul cu desăvârșire.

Este o cafea ce este 100% Arabica, iar secretul aromei constă în faptul că are un conținut destul de scăzut al cofeinei, putând fi savurată chiar și fără zahăr. 

Este numai bună mai ales pe ntru persoanele ce nu au voie să consume cantități mari de cofeină. 

Secretul constă în combinația boabelor Arabica aduse tocmai din Guatemala, Columbia, Brazilia, Etiopia și Costa Rica.

Ceva mai rafinată, dar și mai scumpă, fiind o marcă produsă tocmai pe Munții Albaștri ai insulei Hawaii, fiind un Royce-Rolls al boabelor aromate de cafea, datorită balanței dintre aromă și consistență. 

Are o tentă plăcută și delicioasă de portocale. La început, aroma ce te va întâmpina este cea de ciocolată crispy și de coajă de portocale. În timp ce ceașca se răcește, în cale ies notele senzuale de mentă. 

Dar, cu toate acestea, gustul de ciocolată și parfumul portocalei exotice va rămâne și va persista. Chiar dacă prețul este mai piperat, cafeaua nu va da greși absolut deloc. 

Cultivate pe tărâmul vulcanic, boabele de cafea au o consistență mai subtilă, fiind printre cele mai bune tipuri consumate în jurul Pământului. Și este 100% Arabica!

Încheiem lista cu ultima noutate apărută pe piață, cunoscută de puțini, dar cu gust divin. 

Este o combinație de arome divine, de la 12 tipuri de Arabica. 

Este preferata pretențioșilor. Și de ce să nu fim și noi niște pretențioși? Iar gustul, este un îmbietor amestec de vanilie, ciocolată și rom.

Ajunși la final, ne-am delectat suficient creierul cu exemple și deja simt nevoia de o cafea cu aromă de ciocolată. 

Nu ar strica, mi-a cam ajuns sincer cafeaua de la magazin. Doar să ne orientăm preferințele și să știm ce ne place cu adevărat, iar la final să ne lăsăm purtați de gustul ce ne va invada papilele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *