Afla care sunt Cele Mai Bune Expresoare de Cafea in [2020]

Cafeaua a ajuns la rang de artă, trezind organismul la viață și alimentându-ne cu energie cât ai clipi. 

Pasionați, înrăiți după lichidul salvator, fie că îți place să fie instant, sub formă de pudră care se dizolvă. 

Daca îți dorești să o macini și să îi simți parfumul atunci când privești cum expresorul sau filtrul își face treaba, nu poți renunța la plăcerea nevinovată a unei căni îmbietoare.

Ce este expressorul de cafea?

Esspressorul este salvarea tuturor, îmbinând diverse componente în realizarea cafelei perfecte. 

Totuși, pentru a realiza și atinge perfecțiunea, trebuie cunoscut și secretul.

Fiind preferate de traditionaliști, expressoarele manuale au rămas soluția originală în atingerea gustului sublim. 

Totuși, operarea unui expresor de cafea necesită precizie și atenție atunci când vine vorba de realizarea ei și ducerea la bun sfârșit.

 Chiar dacă nu mai sunt extrem de populare ca înainte, expresoarele de cafea ce sunt manuale încă au ramas preferatele îndrăgitorilor de cafea, având un look clasic și unic.

Cel Mai Bun Dintre Cei Mai Buni

Generatia din ce in ce mai grabita

Cunoscute sunt și filtrele de cafea, mai ieftine decât expresoarele și râșnițele, începand cu prețuri de sub 200 de lei și urcând, în funcție de model, cerințe și dotări. 

Când vine vorba de gustul cafelei însă, filtrele prepară cafeaua clasică, pe care o întâlnim și sub denumirea de americano.

 Dar, cum devenim din ce în ce mai grăbiți zilele astea, preparatul cafelei trebuie să fie și el cât mai rapid. 

Fie că vrei să optezi pentru o râșniță de cafea, pentru un filtru inteligent sau pentru un expresor ce își merită banii, am ales sa îți prezint mai jos un top al celor mai bune invenții, care pot fi și pe măsura buzunarului și gusturilor.

Espressorul Manual (sau piston)

Expresoarele manuale încă au rămas populare, chiar dacă după anii 40 poularitatea le-a scazut. 

Designul unic, metoda în care cafeaua este preparată, gustul unic în care poți controla orice proces, de la măcinare pănă la diluare.

 Cu un pic de imaginație adaugată la capitolul design interior, unde putem adăuga în bucătăria noastra o mică măsuță ce poate face dintr-o încăpere simplă, una stilată, cu un aer fin.

Cele Mai Bun Aparate de Cafea

1.De’Longhi Magnifica

Un espressor cu adevărat bun, care mi-a făcut diminețile mai bune și mai silențioase. 

Un aparat de cafea modern, ce are un panou de control cu pictograme încorporate, alături de Cappuccino System (pentru realizarea celui mai cremos cappuccino posibil).

De asemenea, are și programul ”My Coffee”, o mini-memorie ce va ține minte care este cafeaua ta preferată.

Râșnița este una silențioasă, având mai multe setări pentru gradul de măcinare, de la o cafea lungă  până la cea mai fină pulbere pentru un espresso catifelat.

 Iar pe lângă toate acestea, avem și funcțiile de economisire a energiei, cea stand-by, precum și decalcifierea apei.

Simplu și plăcut, totul fiind ușor accesibil. Alimentarea se poate face cu cafea boabe sau cafea gata măcinată, cu o putere de 1450W și o presiune de 15 bari. Și poți prepara două cești de cafea simultan.

2.Breville Prima Late II

Un espressor cu adevărat bun, care mi-a făcut diminețile mai bune și mai silențioase. Un aparat de cafea modern, ce are un panou de control cu pictograme încorporate, alături de Cappuccino System (pentru realizarea celui mai cremos cappuccino posibil).

De asemenea, are și programul ”My Coffee”, o mini-memorie ce va ține minte care este cafeaua ta preferată.

Râșnița este una silențioasă, având mai multe setări pentru gradul de măcinare, de la o cafea lungă  până la cea mai fină pulbere pentru un espresso catifelat. 

Iar pe lângă toate acestea, avem și funcțiile de economisire a energiei, cea stand-by, precum și decalcifierea apei.

Simplu și plăcut, totul fiind ușor accesibil. Alimentarea se poate face cu cafea boabe sau cafea gata măcinată, cu o putere de 1450W și o presiune de 15 bari. Și poți prepara două cești de cafea simultan.

DeLonghi EC221.B

 Recomandat mai de toți împătimitorii de cafea, cei de la De’Longhi  au reușit mereu să ne surprindă prin aparatele lor de cafea încântătoare. 

 De’Longhi EC221.B este unul dintre cele mai bune și bine vândute expressoare de cafea, având un dispozitiv de spumare încorporat și un sistem cappuccino, producând o cremă bogată, cu filtru cremă 2 în 1 și la care mai adăugăm și funcția Eco, fiind disponibil în culorile negru și gri. 

 Espressorul mai prezintă și un sistem „Self-priming”, având în același timp și sistem anti-picurare Și, pe lângă faptul că este cel mai bun, are și un preț avantajos, sub 500 RON.

 

 

Din categoria espressoarelor manuale, din urmă prinde viteză și Breville Prima Latte II , cu un design încântător, fiind un aparat de cafea ce îți prepară atât un espresso ce te va trezi dimineața, un cappuccino spumos sau un latte.

 

Expressorul dispunând și de un rezervor de lapte detașabil, ce te lasă să faci totul cât mai cremos și mai perfect. 

Fierbătorul este din aluminiu, rezervorul de apă având capacitatea de 1,5L, cu o presiune de 19 bari și care poate prepara până la 2 espresso simultan. 

Este disponibil pe două culori, gri sau roșu, iar prețul atinge undeva de 1100 RON. 

 

Saeco Poemia HD8425/19

Dar aici avem și fani ai clasicului, o muzică simplă pe fundal, un jazz, o adiere de vânt și un apus de soare, savurând cu plăcere o cafea și simțind relaxarea. 

Saeco Philips, cu un design clasic de aparat de cafea, cu o combinație de nuanțe între negru și argintiu încântător, poate face din cea mai simplă încăpere un spațiu stilat,fiind unul dintre cele mai vândute modele din categoria expresoarelor manuale. 

Are o putere de 950 W, cu o presiune de 15 bari, avân în același timp și un încălzitor pentru cești. 

Modelul Poemia se încadrează în tipologia clasicului, unde am putea asorta cu o măsuță de cafea pe aceleasi culori, PRIMA WANGE.

 

Espressorul Manual HEM 150BK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *