Top 5 Expresoare de Cafea Boabe Ieftine

Ce espressor este mai potrivit pentru a măcina boabele până la cea mai fină pulbere?

Espressoare sunt multe, de toate felurile, cu râșniță cermică sau normală, încorporată sau doar un espressor simple ce își face alimentarea pe bază de cafea gata măcinată sau sub formă de pad-uri.

Tot vorbind despre cafea și boabele de cafea, am ajuns la concluzia că ar trebui să enumăr măcar două dintre cele mai bune espressoare, ce m-au lăsat plăcut impresionată.

1.De'Longhi Magnifica

Un espressor cu adevărat bun, care mi-a făcut diminețile mai bune și mai silențioase. 

Un aparat de cafea modern, ce are un panou de control cu pictograme încorporate, alături de Cappuccino System (pentru realizarea celui mai cremos cappuccino posibil).

De asemenea, are și programul ”My Coffee”, o mini-memorie ce va ține minte care este cafeaua ta preferată.

Râșnița este una silențioasă, având mai multe setări pentru gradul de măcinare, de la o cafea lungă  până la cea mai fină pulbere pentru un espresso catifelat. 

Iar pe lângă toate acestea, avem și funcțiile de economisire a energiei, cea stand-by, precum și decalcifierea apei.

Simplu și plăcut, totul fiind ușor accesibil. Alimentarea se poate face cu cafea boabe sau cafea gata măcinată, cu o putere de 1450W și o presiune de 15 bari. Poti poți prepara două cești de cafea simultan.

Krups Latt'Espress

Un espressor veritabil, care, prin funcția ”Cappuccino One Touch”, alături de cranul LCD performant, îți prepară un cappuccino cremos, cu un strat de spumă de lapte desăvârșită.

Are un design elegant, plăcut și compact, perfect pentru orice tip de bucătărie. 

Recipientul de lapte este detașabil, putând fi depozitat cu ușurință în bucătărie.

Espressorul poate prepara până la 7 tipuri de băuturi-un espresso lung sau simplu, caffe latte, cappuccino, cafeaua simplă de zi cu zi, un espresso intenso sau doar apă fierbinte, pentru realizarea unui ceai, numai bun atunci când vine sezonul răcelilor sau a gripei. 

O băutură caldă poate face minuni, asta dacă știi și cum să o consumi. 

Alimentarea se face numai și numai cu cafea boabe, carcasa espressorului fiind din inox și plastic.

Printre numărul mare de funcții pot enumera cu drag oprirea automată, setarea temperaturii, a gradului de măcinare sau a intensitatății băuturii, râșnița este silențioasă.

Sistemul de decalcifiere este prezent pentru a te bucura de o apă perfect curată atunci când îți prepari cafeaua.

Puterea aparatului este de 1450 W, cu o presiune de 15 bari, iar rezervorul pentru apă, care este și el detașabil, precum cel pentru lapte, are o capacitate de 1,7.

Cafeaua, fie că este prăjită sau verde, așa cum a fost culeasă, măcinată, sub formă de boabe sau instant.

Are nenumărate beneficii asupra corpului, dar nu este indicat să se facă abuz de cofeină. 

Asta dacă nu vrem să mergem pe gard și să ne ținem de drum la final.

Iar achiziționarea unei băuturi poate fi dificilă, sunt sute de pungulițe colorate care ne iau ochii și nenumărate reclame care ne fură urechile. 

Dar alegerea trebuie să fie pe placut nostru, fără a ne lăsa influențați de ce spune un anumit vloger sau de reclamele care curg mai ceva ca un pârău la televizor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *