Expressorul de cafea DeLonghi – Universul Aparatelor Super Automate

Espresoarele celor de la De’Longhi ne pun la dispoziție o gamă largă de espressoare, ce ne pot prepara o sumedenie de tipuri de cafea, precum espresso, espresso machiatto, coffe+, capuccino, cappuccino+ sau mix, caffe latte, latte machiatto, lapte fierbinte, spumă de lapte, ciocolată caldă, lung vapeur sau apă caldă pentru prepararea unui ceai.

Aparatele sunt ușor de folosit pentru a prepara băutura preferată, totul în doar 4 pași.Mereu gata espressorul este gata de utilizare, căci boabele sunt deja în container și nu trebuie să mai mergem să le măcinăm sau să stăm la coadă să le achiziționăm.

One Touch- îți alegi favoritul și totul este la o apăsare de buton.

Get ready cum spuneam, totul este la o apăsare de buton, iar prepararea este una rapidă, cât ai clipi!

Enjoy- savurează din plin aroma preferatei băuturi în timp ce te pregătești pentru serviciu sau pentru o ieșire în oraș, sau vrei doar să stai în casă și să te relaxezi

Printre cele mai bune espressoare de la De’Longhi, locul fruntaș este ocupat de EC221.B, cu o putere de 1100 W și o presiune de 15 bari, fiind un tip de espressor manual, de care orice barista se bucură, căci are avantajul de a supraveghea și analiza procesul în care este preparată cafeaua,de la măcinarea celei mai fine pulberi până la apariția jetului spumos cu cafeaua dorită.

Rezervorul are o capacitate de 1L, putând prepara până la 2 cești de cafea simultan. Alimentarea se poate face cu cafea măcinată sau ESE pods (Easy Serving Espresso), având și funcția de cappuccino și de spumare a laptelui. În același timp, espressorul beneficiază și de un sistem anti-picurare și oprire automată.

 Următorul pe listă este Magnifica, fiind tot un espressor de cafea de la De’Longhi. Prezintă un boiler care este ușor detașabil, astfel curățarea fiind făcută fără prea mare bătaie de cap. Puterea aparatului este de 1450 W, cu o presiune tot de 15 bari.

Espressorul poate realiza 4 tipuri de băuturi calde, printre care cappuccino, espresso, latte machiatto și apă caldă, perfectă pentru ceai sau orice altă băutură care este instantă, sub formă de pulbere. 

Rezervorul are o capacitate de aproximativ 2 L, adică 1,8 L, iar compartimentul pentru cafea este de 200 g. 

Alimentarea poate fi făcută pe bază de cafea boabe sau chiar cafea măcinată.

Espressorul De’Longhi beneficiază și de patru funcții, printre care am putea enumera dispozitivul de spumare și cel de cappuccino, precum și funcția de autocurățare, ca aparatul să fie mereu în stare optimă, fără a se înfunda de la reziduurile de la lapte. 

Poți să îți setezi cu ușurință temperatura și cantitatea cafelei, precum și gradul de măcinare a boabelor, dacă dorești o pulbere cât mai fină, fără ca gustul să se piardă pe percursul procesului.

În cele din urmă, espressorul de cafea este de nelipsit din bucătăria noastră. 

Ne ușurează munca sau chiar ne pot satisface plăcerea de a utiliza un aparat manual, prin a ne aduce zâmbetul în timp ce privim procesul în care este realizată.

Fie că preferi un latte dulce sau un cappuccino spumos ori un espresso tare, care te poate trezi la viață imediat cum gustul îți invadează papilele, alegerea de a achiziționa un espressor, mai ales unul de la De’Longhi, este una bună, venind la pachet cu o sumedenie de avantaje ce ne înseninează ziua.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *