Easy Cappuccino cu Philips HD8827 09 și HD8829 09

Espressorul HD8827 09 face parte din categoria espressoarelor automate, fiind produs de Philips. 

Are o râșniță dintr-un material ceramic, de culoare albă și care vă va garanta cu desăvârșire gustul unei cafele adevărate, având un proces de măcinare silențios, fără zgomot. 

Espressorul automat vă garantează 4 tipuri de cafea, precum espresso, espresso lung, cafea sau cappuccino. 

Are încorporat și o gură de scurgere a cafelei care poate fi reglată pe măsura și înălțimea ceștii, pentru a evita stropirea ori răcirea cafelei până când aceasta ajunge în cană. 

Sistemul pentru spumarea laptelui îți va garanta 100% cea mai cremoasă cafea ce a existat, cel mai moale și fin cappuccino, prin pregătirea și eliberarea aburului care ajută la prepararea spumei. 

În același timp, espressorul super-automat HD8827 09 are și opțiunea de setare a intensității aromei pentru cafea, precum și adjustarea măcinării. Rezervoarele au capacitate mare pentru apă și mai ales, pentru cafeaua proaspătă, iar boilerul ce are încălzire rapidă îți asigură imediat și cât ai clipi o cafea fierbinte, chiar de la primele ore ale dimineții. 

Curățarea se realizează cu mare ușurință, iar espressorul automat își curăță singur cu apă circuitul de cafea atunci când aparatul este pornit sau oprit. Puterea lui HD8827 09 este de 1850 W, cu o presiune de 15 bari. 

Are o capacitate de a pregăti 2 cești în paralel, beneficiind de pornire/oprire programabile. 

Espressorul Philips HD8829 09 este și el un aparat de cafea automat, având o capacitate ridicată de a prepara 5 tipuri de cafea, printre care se includ espresso, cappuccino sau cafeaua normală, beneficiind și de un sistem ingenios E.C. (Easy Cappuccino). 

Prezintă un recipient pentru lapte extern, care este ușor de manevrat și de curățat, putând fi depozitat în frigider atunci când nu este folosit. 

Ca orice alt espressor Philips și de înaltă calitate, prezintă o râșniță ceramică, intensitatea aromei poate fi adjustată în funcție de cum dorim, precum și gradul de măcinare și o gaură de scurgere care poate fi setată în funcție de lățimea și înălțimea cănii. 

 

Espressorul super-automat Philips HD8829 09 are o funcție de curățare a reziduurilor de lapte după fiecare utilizare, iar unitatea este ușor detașabilă, astfel încât este ușor de manevrat și curățat sub jetul cald de apă. 

Pe lângă toate acestea, aparatul de cafea are și o detartrare ghidată, care poate fi utilizată cu ușurință, pentru a te bucura cât mai mult de durata de viață a espressorului. Puterea este de 1850 W, cu o presiune de 15 bari. 

Rezervorul de apă are o capacitate de aproximativ 2L (1,8L), putând prepara 2 cești simultan. 

Compartimentul de cafea are o capacitate de 250 de g, având sistem pentru apă fierbinte, în caz că ne dorim imediat un ceai, datorită învelișului ce este din aluminiu și oțel inoxidabil care se încălzește imediat, iar oprirea și pornirea sunt programabile. 

Tava și rezervorul sunt detașabile, iar alimentarea se face la rețea.

La o simplă privire, ambele espressoare sunt de calitate, cu tehnologii ce ne fac viața și prepararea cafelei mult mai ușoare. Culorile și modelele sunt diferite, fiecare persoană având gusturi diferite, unii preferând un espressor negru, iar alții unul argintiu, care să strălucească sub razele soarelui de dimineață.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *