Ție îți place Espressorul Bosch Tassimo ViVy? Mie cu siguranță!

Astăzi vreau să aduc în discuție micul Bosch Tassimo Vivy, un espressor de cafea simplu și util, folositor oricărei persoane iubitoare de cafea. 

Haideți să fim serioși, cui nu îi place cafeaua? 

Eu una o ador, chiar mă ajută să trec cu bine ziua, mă energizează din toate punctele de vedere. 

Dar mai bine de atât, îmi poate prepara cafeaua pe care o doresc și întotdeauna voi încerca noutățile apărute în materie de cafeină. Senzații tari, dacă stiți cum zic.

 Espressorul de la Bosch este disponibil pe mai multe culori, eu una prefer varianta pe negru sau cream. Este un aparat de cafea manual, cu un tip de încastrare standard, alimentarea făcându-se cu capsule. 

Poți să îți prepari un espresso de îți place aroma tare, o cafea tipică, cea americano, un cappuccino, latte și chiar ceai, lapte cald sau ciocolată caldă. 

Ador ciocolata caldă! Mai ales dacă este și cu bezele, deja mă topesc după ea. Rezervorul de apă este de 0,7L, iar, datorită mărimii lui super micuțe, este un spacesaving, căci nu necesită un spațiu imens, fiind potrivit și locurilor ce sunt mai înguste. Și totul este la o apăsare de butonaș. 

Pe lânga asta, poți arunca pe fereastră timpul pierdut, totul este rapid la TASSIMO, nu se irosește nici un minușel, nu pierzi nici o secundă degeaba.

Încălzitorul este instant, fără bătaie de cap, fără să aștepți minute pierdute până să ți se servească băutura dorită.

Avantajul cel mai bun îl consideră suportul ce poate fi ajustat în funcție de înălțimea ceștii sau chiar poate fi îndepărtat, mai ales dacă ai ales prepararea unui latte, iar paharul care este necesar este unul mai înalt, mai finuț, ce încape perfect.

 Și poți uita și de factura lungă la electricitate. Cu modul stand-by a espressorului se economisește energia, ce este pus în aplicare după fiecare preparare a băuturii. 

Salvezi și bani, gata cu poluarea, o faptă bună pentru omenire, un pas mai aproape de natură. 

Ba bine că espressporul Bosch Tassimo Vivy are și curățare automată, dar și un sistem de decalcifiere. Ce ne puteam dori mai mult?

 Presiunea pompei este de 3,3 bari, iar puterea este de 1300W. Numai bine pentru micuțul espressor. 

Până și greutatea de 2,2 kg este perfectă pentru el, putând fi plimbat dintr-o parte în alta, fără prea mare chin că te vor lăsa brațele din cauza greutății sau îți vor ceda picioarele.

Concluzia ar fi că este potrivit pentru orice familie. Poți pregăti o ciocolată caldă copilului înainte să plece la școală, un espresso pentru soțul ce este gata de muncă sau un cappuccino pentru soția ta, mai dulce decât orice floare și mai perfectă decât orice zână. 

Și nu numai pentru familii. Poți fi și singur, off-relationship, dar îți poți pregăti propria cafea și poți să petreci de unul singur. Nu-i problemă că nu te ține nimeni în brațe. 

La ce drăgălaș este espressorul nu m-ar deranja să îl țin pe el în brațe și să privesc o dramă coreenă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *